Istanbulda Deprem - İstanbul'da deprem riski yüksek bölgeler neresi? / Marmara denizi'nde i̇stanbul ve çevre illerden hissedilen 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Depremzedeleri şehir dışına çıkarmak için i̇stanbul açıklarında tahliye gemileri bekleyecek. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) 3,9 büyüklüğündeki depremin merkez üssünün kartal ilçesi olduğunu ve yerin 7 km altında meydana geldiğini duyurdu. İstanbul'da özellikle anadolu yakası'nda hissedilen bir deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 16:38 civarlarında deprem oldu. Vali yerlikaya, herhangi bir olumsuzluk.

Vali yerlikaya, herhangi bir olumsuzluk. Kıyı kesimlerinde şiddetli şekilde hissedilen deprem korku ve paniğe sebep oldu. Merkez henüz açıklanmayan deprem i̇stanbul'da şiddetli şekilde hissedildi. Gölcük ve i̇zmit'te merkezli bu deprem i̇stanbul'u birkaç dakika içinde yerle bir etmeyi başarmıştı.yerel saatle 03.02'de başlayan 7.5 şiddetindeki bu deprem, 17 bin 480. 24 eylül perşembe 2020 i̇stanbul depremi̇ merkez üssü neresi̇?.

İstanbul'da deprem ne zaman bekleniyor? Son büyük İstanbul ...
İstanbul'da deprem ne zaman bekleniyor? Son büyük İstanbul ... from img.piri.net
O zamana kadar kimsenin tam olarak bilmediği deprem, çok acı bir şekilde kendi yüzünü göstermişti. Afad açıklamasına göre i̇stanbul'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın. Afad'dan yapılan açıklamada şiddeti 3.9 olan depremin i̇stanbul kartal'da meydana geldiği belirtildi. Bugün i̇stanbul'da deprem mi oldu? İstanbul'da saat 15:08 'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi i̇stanbul'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 15.08'de gerçekleşen sarsıntının büyüklüğü henüz. Afad'ın açıklamasına göre depremin büyüklüğü 3.9.

İstanbul'da saat 15.07 sularında bir deprem meydana geldi.

İstanbul'da beklenen depremle ilgili korkutan açıklama! Vali yerlikaya, herhangi bir olumsuzluk. Son dakika haberine göre, i̇stanbul'da afad'a göre 4,6 kandilli'ye göre de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin merkez üssünün kartal olduğu ve 7 kilometre derinde gerçekleştiği ifade edildi. O zamana kadar kimsenin tam olarak bilmediği deprem, çok acı bir şekilde kendi yüzünü göstermişti. Afad'ın açıklamasına göre depremin büyüklüğü 3.9. Deprem nedeniyle ev ve işyerlerinde bulunan bazı vatandaşlar, cadde ve sokaklara inerken i̇stanbul valiliği'nden yapılan açıklamada deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk şu ana kadar. Birçok vatandaş depremin ardından kendilerini sokaklara attı. İşte i̇stanbul'da meydana gelen depreme dair tüm detaylar. İstanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. İstanbul'da deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel i̇stanbul'da deprem haber sayfasında yer alıyor. İstanbul'da saat 15:07'de kartal ilçesi merkezli bir deprem meydana geldi.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin merkez üssünün kartal olduğu ve 7 kilometre derinde gerçekleştiği ifade edildi. İstanbul genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem nedeniyle bir nalbur dükkanında bulunan ürünler de raflardan düşerek yerle bir oldu. Bugün i̇stanbul'da deprem mi oldu? İstanbul'da merkez üssü silivri açıkları olan bir deprem yaşandı.

İstanbul için korkutan deprem uyarısı! Tam bir felaket ...
İstanbul için korkutan deprem uyarısı! Tam bir felaket ... from i.internethaber.com
İstanbul'da saat 14.00'te 5,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi! Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Deprem nedeniyle bir nalbur dükkanında bulunan ürünler de raflardan düşerek yerle bir oldu. Saat 15.08'de gerçekleşen sarsıntının büyüklüğü henüz. Afad açıklamasına göre i̇stanbul'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'da beklenen depremle ilgili korkutan açıklama! O zamana kadar kimsenin tam olarak bilmediği deprem, çok acı bir şekilde kendi yüzünü göstermişti. İstanbul ve çevre illerde hissedilen depremin kısa sürdü.

Afad'ın açıklamasına göre depremin büyüklüğü 3.9.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin merkez üssünün kartal olduğu ve 7 kilometre derinde gerçekleştiği ifade edildi. Afad açıklamasına göre i̇stanbul'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamada depremin büyüklüğünün 5,8 olduğu belirtildi. Marmara denizi'nde i̇stanbul ve çevre illerden hissedilen 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Henüz can ve mal kaybına dair bir açıklama yapılmadı. Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Son dakika haberine göre i̇stanbul'da hissedilen deprem meydana geldi. İstanbul'da deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel i̇stanbul'da deprem haber sayfasında yer alıyor. Afad'dan yapılan açıklamada şiddeti 3.9 olan depremin i̇stanbul kartal'da meydana geldiği belirtildi. İstanbul'da saat 16:38 civarlarında deprem oldu. Vali yerlikaya, herhangi bir olumsuzluk. 7,5 büyüklüğündeki bir depreme göre plan yapıldı. İstanbul'da korkutan deprem meydana geldi.

İstanbul'da saat 15:07'de kartal ilçesi merkezli bir deprem meydana geldi. Yorum yazarak haber takvimi topluluk kuralları'nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. İstanbul'da korkutan deprem meydana geldi. Son dakika hissedilen depremin şiddeti 3.9 olarak belirtiliyor. Merkez henüz açıklanmayan deprem i̇stanbul'da şiddetli şekilde hissedildi.

İstanbulda korkutan deprem!
İstanbulda korkutan deprem! from www.teknolojiblogu.com
Vali yerlikaya, herhangi bir olumsuzluk. İstanbul'da deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesi'nde hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin merkez üssünün kartal olduğu ve 7 kilometre derinde gerçekleştiği ifade edildi. Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. 7,5 büyüklüğündeki bir depreme göre plan yapıldı. Yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşen depremin merkez üssü ise kartal. İstanbul genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem, yerin 10 kilometre altında gerçekleşti.

İstanbul'da saat 15:08 'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi i̇stanbul'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İstanbul'da saat 16:38 civarlarında deprem oldu. Gölcük ve i̇zmit'te merkezli bu deprem i̇stanbul'u birkaç dakika içinde yerle bir etmeyi başarmıştı.yerel saatle 03.02'de başlayan 7.5 şiddetindeki bu deprem, 17 bin 480. Henüz can ve mal kaybına dair bir açıklama yapılmadı. İstanbul'da korkutan deprem meydana geldi. İstanbullular deprem nedeniyle tedirgin oldu. Son dakika habere göre deprem, afad verilerine göre, i̇stanbul kartal'da 3.9 şiddetinde gerçekleşti. Afad'dan yapılan açıklamada şiddeti 3.9 olan depremin i̇stanbul kartal'da meydana geldiği belirtildi. İstanbul'da deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesi'nde hissedilen bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, i̇stanbul'da afad'a göre 4,6 kandilli'ye göre de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın açıklamasına göre depremin büyüklüğü 3.9. 7,5 büyüklüğündeki bir depreme göre plan yapıldı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) 3,9 büyüklüğündeki depremin merkez üssünün kartal ilçesi olduğunu ve yerin 7 km altında meydana geldiğini duyurdu. Merkez henüz açıklanmayan deprem i̇stanbul'da şiddetli şekilde hissedildi.